Wednesday, November 24, 2010

pertemuan kami

Wednesday, November 24, 2010


jodoh ajal dan maut semua di tangan-Nya. so jgn perah kite mengeluh dengan apa kite ada sekrang..mugnkin tak nmpk elok kat mata hati kite..tp baik di pandangan lain..n pls percaya yg mmg nobody perfect..tp ada baik dan kurangnye juga..so itu terpulang pada penerimaan kite..

dan

cerita psl perkenalan kami..mmg kelakar dan aku yakin yg aku ngan dia kenal cara paling pelik..

masa tu aku form 4. agak sosial la..then nk cemburukan bf time tu..sbb dia wat tak endah je ng aku bile kami lepak ramai2..so aku pns hati la..tak de sapa nk borak ng aku..yg lain masing2 ng couple masing2..bosan! so aku pun mintak kt kawan aku yg rajin chatting ni phone book dia...kalau u all nk tau..phone book dia penuh ngan nama chatterz dia..so aku pun random la amek mana aku nak..

dalam ramai2 tu..dia sorg je pki digi..nak tau nama dlm phone book tu?



JIJI = 016-689****



hahaha lawak je nama tu. so aku pun pilih ah dia..kelaka weh..aku ngan muke selambe call je dia kat public phone..hahaha borak punye borak..kami tukar phone number..

tp masih gak bf aku tak jeles masa tu! grrrr...

tp tak pe..kalau dia jeles time tu...xdenye aku dpt peluang rasa bahagia cm skrg =)


hahaha..tp cara kami kenal mmg kelakar yg tak pat diceritakan time ni sbb da ponat..

ok sambung next episod k..haha

Tuesday, November 23, 2010

Game kat FB ---It Girl

Tuesday, November 23, 2010







waaaa sungguh taksub men game ni..motif?? sbb leh shopping2..leh bergaya..hahaha..layan weh..
pd sesapa yg berminat..jadi la CLIQUE saya kat game tu k..mwah!~


**sanggup tido lewat tuh..hahaha

Sunday, November 21, 2010

persiapan pertama (I)-perancangan

Sunday, November 21, 2010
lama tak menulis..busy ok! memula takmo share apa ku nk wat kat sini...tp lebih baik share smbil2 u oll leh bg pendapat kan.. :)

now dah start wat kira2 n wat2 apa yg patot..memule skali pemilihan warna! ye betul..kami da pilih warna muktamat..belah perempuan hitam purple dan belah lelaki hijau lumut+silver..





insya'allah hujung bln 12 baru beli kain utk nikah..nikah kami pilih warna kelabu gelap...




agak kelam kabot..setahun tu bukan lama mana..so kene start la..hantaran mmg seperti time bertunang..ku buat sendiri sahaja..kali ni simple je tp nice...nak wat sendiri gak...smpai rasa puas hati!! selain kurangkan bajet ku..ngeeee =)




mebi nk buat cadangan cm my bestiess ata...alaskan dengan bantal...tp ku pilih bantal nipis sahaja..berwana hitam kelabu2...then ats bantal tu..di keliling bunga purple (3 jenis tone kaler purple) then tengah tu baru letak brang hantaran..simple kan.. =)
*insya'allah barang beli setiap bulan sikit2...

tempat pun dah di atur family..buat kat umah nenek..(permintaan nenekku) so tak perlu khemah..cuma bwh flet nenek je...ok itu nenek akan aturkan..catering??tak perlu..family nk bergotong royong..(syukur) then...belah lelaki wat kat dewan area umah dia..sbb family dia tak ramai kat KL..semua kat utara..so umah sebagai tempat berteduh shj...ok itu mereka uruskan la eh..hehe

pengapit??
perempuan dah ada..baju pun dah beli..tinggal nk tempah je=)
lelaki lak ada mamat ni degil naa...takot sgt nk jd pengapit..tp nk gak dia jadi..hahah




baju sanding,pelamin,makeup&photographer..
masih survey lg..sesape yg leh tawar harrga berpatutan sila la PM saya ye =)


okay tu je utk entry kali ni...ada apa2 cadangan..sila komen terus ke blog saya..

tanx guyzzz!~ mwah!!