Wednesday, November 24, 2010

pertemuan kami

Wednesday, November 24, 2010


jodoh ajal dan maut semua di tangan-Nya. so jgn perah kite mengeluh dengan apa kite ada sekrang..mugnkin tak nmpk elok kat mata hati kite..tp baik di pandangan lain..n pls percaya yg mmg nobody perfect..tp ada baik dan kurangnye juga..so itu terpulang pada penerimaan kite..

dan

cerita psl perkenalan kami..mmg kelakar dan aku yakin yg aku ngan dia kenal cara paling pelik..

masa tu aku form 4. agak sosial la..then nk cemburukan bf time tu..sbb dia wat tak endah je ng aku bile kami lepak ramai2..so aku pns hati la..tak de sapa nk borak ng aku..yg lain masing2 ng couple masing2..bosan! so aku pun mintak kt kawan aku yg rajin chatting ni phone book dia...kalau u all nk tau..phone book dia penuh ngan nama chatterz dia..so aku pun random la amek mana aku nak..

dalam ramai2 tu..dia sorg je pki digi..nak tau nama dlm phone book tu?



JIJI = 016-689****



hahaha lawak je nama tu. so aku pun pilih ah dia..kelaka weh..aku ngan muke selambe call je dia kat public phone..hahaha borak punye borak..kami tukar phone number..

tp masih gak bf aku tak jeles masa tu! grrrr...

tp tak pe..kalau dia jeles time tu...xdenye aku dpt peluang rasa bahagia cm skrg =)


hahaha..tp cara kami kenal mmg kelakar yg tak pat diceritakan time ni sbb da ponat..

ok sambung next episod k..haha

0 commento:

Post a Comment