Friday, February 12, 2010

Sekejam Firaun kew?

Friday, February 12, 2010
"...kalau zaman firaun, firaun tu kejam..haa dia ni lebih kejam dari firaun..."







suke aku statement kakak tu..betol apa dia kata...


hahaha aku rasa cm da mula bosan ngan suasana ni. yang membuat aku susah nk lepaskan sbb ada kawan2 yg best! even sorg dua je yg prob tp dorg wat aku bahagia. Tpi tu la..bl kebebasan di kawal..sape tahan? ini bukan zaman sekolah lagi..Kami dah besar dan ada yg dah beranak pinak.tp bila didesak cm ni..sapa tahan.


Ntah la..bosan dah menghantui..hari2 wat mende tu hilang rasa seronok cm dulu2.

Tp sbb kejarkan nama..mangsanye kami lah..


aku berdoa..biar org2 tu terseksa nnt..sbb dia tak rasa apa kami rasa....

dan aku susah nk maafkan org cm tu..sbb mempergunakan kami!

rasa la ko saat2 akhir ko nnt..aku sentiasa doa kejatuhan ko satu hari nnt..semoga ditimpa kat anak cucu cicit ko nnt.

wlu aku rasa kejam berdoa cm tu..tp ko kene sedar..ko lebih kejam! keji! hati busok!





*bawaklah nama dan harta ko serta pangkat ko kat kubor nnt!

5 commento:

Peninjau Dunia said...[Reply to comment]

err... sabar ye

rossoneri said...[Reply to comment]

merisik tu, simple je sbenarnya..kalo ikutkan lah, family dia datang, jamu makan, borak2, dah abess..hahah, sbb merisik tu cuma tanya je 'bunga ros di kebun tuan ni dah ada yang punya ke'..mcm tu je, ko nak tido pun boley, tp xtahulah kan..hohoooooo..

masaklemakrebung said...[Reply to comment]

wah tahniah Ezza biar akhirinya dengan indah... lama sangat berteman pun tak manis... bertunang kejap n terus bersatu kay... merisik tu simple just famili n famili je involve, biasanyer yg di risik tu dok dalam bilik ke, kat dapur ke, tak payah la susah payah cari baju meleret leret just baju kurung je cukup sweet n sopan kan... tolong buat air.. cenggitu je... kak yati doakan semuanyer berjalan dengan lancar ye....

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

ina : tanx a lot...mwah!~

kak yati : tanx sgt2 tau..kite dah clear skang.. ;)

kenwooi said...[Reply to comment]

have to be patient =)

kenwooi.com

Post a Comment