Saturday, January 2, 2010

Kedai Dobi Yang Biadap!!

Saturday, January 2, 2010
Saya tak suke kedai dobi tu!

Penipu dan sangat biadap!!

Kesian free2 kene maki ng saye..dia pk dia garang sgt?

dan dia pk saya takot? boley blah!!

Saya pelanggan dan dia peniaga! So dia beri janji dan perlu lunas kan!

Dia janji siap 1hb dan sye amek 2hb!

Jawapan dia dgn muke belagak dan garang "tak siap lagi lah..."

Sialan..patot ckp la "maaf cik,tak siap lagi..bla bla bla"

LAgi la saya rasa cm nak maki je lagi..

lantas sye ckp kat dia dengan nada yg murni..


Saya :Apsal lak tak siap?Janji hari tu bile?Satu sut punjabi pun kene seminggu ke?Saya dah janji ng orang nk hantar hari ni! So mcm mana?

Dia : Tak siap lg nk wat cm ne?Belum iron!Malam esok la ambek!

Saya : Kepala hotak la! Bak dtg baju tu! Saya nak bayar separuh!

**bagi duit dan terus sambung...

Saya : Lain kali tak yah niaga k?tunggu je report sye kat ketua awak!



Dan psl setan tu,sye terus badmood dan pening kepala..
Saya pergi ke kedai dobi lain dan dengan nada baik sy ckp..+


Saya : Abg,tolong iron kan 1 sut ni leh?Nak esok ok?

Dia : 1 sut je dek?Iron je eh?

Saya : Aah iron je.Sbb tdi saye gi dobi lain. Dia tak tepati janji dan sangat biadap! Saya tak suke service dia yg kurang ajar dan penipu.So abg fhm kan?

Dia : hehe ok dik..sok petang kol 5 abg bentang karpet merah k?

Saya : Karpet purple boleyy?heh k,terima kasih.






*Abg dobi..kalau awk pun tipu..nahas awak!

4 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
CHOP2, BETUL KE ABG 2ND DOBI CKP CAM TU...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA BAPAK LAWAK....
hahahahahahaaaaaaahhh

Fafa Rauna said...[Reply to comment]

hahaha.. takutnya saya.. ;P

best la jadi akak.. fara nak garang pun takut..

ajar boleh?

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

roso : tak la..abg dobi tu ckp.."saya hensem cm kaka"
hahahah

fafa : fiona je leh ajar..hahahaha

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

roso : tak la..abg dobi tu ckp.."saya hensem cm kaka"
hahahah

fafa : fiona je leh ajar..hahahaha

Post a Comment