Wednesday, December 30, 2009

Sayonara Abe Yazid !!

Wednesday, December 30, 2009



Ok!sungguhlah penat bulan ni..Keje sentiasa melambak tp nasib kwn2 office yg best! Entry kali ni psl abg yazidin! hari ni last day dia! sure bosan pasni..takde kwn nk bergosip..tak de kwn nk mntk tolong..takde kwn nk di buli..bosannyeee







pasni sape la aku n kema nk jadikan bhn hiburan..hurmmm




Td kitrg wat farewl tok dia..order dominos..belikan hadiah baju kemeja kaler purple..haha kat G2000! cantekk weh..suke suke!!hehe aku paksa dia pakai masa 1st day dia kat office baru!haha


kak muz(bufday gurl) with gurunye,abg yazid~



& celebrt gak bufday2 kwn2 yg lahir bln dec! **mls nk cite psl ni..tak de hati!! kejam..mongok..tolol..tak berhati perut!! selfish!! taksuke..gi jahanam!!



*STOP*




ok sambung psl abg yazid..


smlm aku,kak basya,kema,kak shikin n abg yazid gi karok kat ampang park..3 jam tanpa henti..mcm2 ktrg wat..haha semua best! mebi gile sbb tensi ng keje.lg2 kak basya!hahah inul malaysia ok!




krg jez blanje abg yazid karok je..ok la..fun gile..next plan ng abg yazid.gi bowling!yibaaaa...



ucapan tok abg yazid..



-smoga sonok kt tmpat baru..(ingat..pulangkan hadiah alek kalau nk masok petronas alek...haha)


-pls jgn 'lurus' kan diri anda di sana..nnt lg dasyat kene buli..haha


-jgn lupe ktrg!









*org lain yg di harap blah..lain lak blah..heh!~

Monday, December 21, 2009

*chiQa our baby!~

Monday, December 21, 2009

yeah..perkenalkan anak kami.. nurul chiqa binti azizi hafiz..hahaha..baru 4 bln..wat masa ni..papa dia bela sbb mama dia dlm pantang..kahkahkah..


ok..suke sgt!


hrp2 tak wat hal la minah tu..

tp pg td mengamok..mebi tak biasa..takpe la..nnt mama bg susu..hahaha





*pls pls pls..kamu jgn nakal..lalala!~

Friday, December 18, 2009

Salam Tahun Baru To All Muslimin..

Friday, December 18, 2009
Salam..

Semoga tahun ni lebih bermakna dari sebelumnya..




Hari ni terpaksa datang office sbb ada kerja urgent yg tertangguh sbb smlm balik awal.
ZFIN sahaja dah ada 20 invoices kene setl..nasib la ada kawan2 yg datang gak hari ni..

Minggu ni semua ok..alhamdulillah tak bnyk mslh kat office..
Ngan kawan2 office makin hari makin rapat..seronok kawan ngan dorg..baru aku tahu apa kak ina rasa masa last2 day dia nk resign..dia tak jemu2 ckp "akak sebenarnya,syg nk tinggalkan petronas sbb kwn2 kat sini"

Semoga mereka terus cm ni n tak de hasad2 dengki ke..cemburu apa2 ke..n hrp sgt sume open minded n sentiasa fikir apa erti kawan..

syg2 korang!~





*sambung wat kerja.. ;p

Tuesday, December 8, 2009

Saya Sayang Kwn Skolah Saya -5 Cerdas! 2004/05

Tuesday, December 8, 2009


Saya bangga sangat dengan kawan2 skolah saye sbb mereka masih seperti yang dulu!
Kaum2 lelaki masih lagi menjadi pengaturcara dlm setiap perjumpaan yg diadakan..Saya sangat kagum dengan mereka! Sumpah!~



Saya juga sukar bernafas (jika guna gas ammonia cekgu kimia yg berbau busok tu) haha tak la..sye tak leh hidup tanpa jumpe meraka! Mereka buat saye bahagia!
Saya sayang mereka mereka dan mereka!




Walaupun mereka suka naikan darah saya..tapi sye syukur mereka masih waras walau tiada kata maaf! saya tak kesah sbb mereka ahli 5c.


Harapan saya.Semoga kami kekal bersaudara dan hepy2 cm selalu..






notakaki: maaf jika ada yg tiada dlm pic ;p

Monday, December 7, 2009

bad!

Monday, December 7, 2009
too bad!




demmm!




.....

Tuesday, December 1, 2009

Familyz Trip 28-30 nov 09

Tuesday, December 1, 2009
Setiap tahun still ke negeri yg sama n tempat penginapan yg sama..tak silap aku dah 4 tahun kot..
before tu still negeri sama cuma hotel lain.

Maklumlah..family ramai so tak leh gi jauh2.
Tahun ni plg best sbb tak de org 'asing' sgt..hahaha
plg syok tahun ni semua bakal2 cucu menantu ( ye ke?) semua ada..

dan tahun ni semua pergi!~ 3hri 2 mlm

Tempah 6 unit. Dengan family masing2 -Mak teh,Mak tam,Mumy n Mama (plus menantu mereke) semua unit sendiri cuma yg lain je unit ngan Mak Ngah sbb ada 3 bilik!~

Best tak terkata..Tgok je pic nnt k?


























pic yg lain lihat di FB ku..!~




*hargailah family anda!~

Pak Din & Epit







Post kali ni psl Pak Din n Epit..Aku kenal dorg masa sekolah..tu pun kebetulan sama class Form 4&5..

Pak Din = Masa sekolah amatlah pendiam. Pakai songkok dan duduk je kat tempat dia.Tak begitu aktif mcm yg laen.Konon Ulat Buku.Tapi terbongkar kejahatan dia lepas aku usik dia kt tempat dia sbb nk dgr sore dia..then masa tu sape ntah kacau dia.n dia ckp ******(terpaksa dirahsiakan atas keganasan ayat yg melampau). Dan sekarang..bertamabah sewel dari tahun ke tahun..dia suke jemput aku lepak ng dia even di saat akhir..tp dia suke kasi aku marah tiap kali lepak ng dia..so apa ntah motif dia ajak aku!!


Epit = Masa skola tak pendiam langsung! Semua org dia kacau. Dia ni Ketua Kelas masa tu tp perangai hampeh! Jahat ke Nakal ke aku tak tahu. Cekgu pun ada gak dia lawan.Tp takpe sbb dia da mintak maaf masa majlis graduasi ( dia plg over nages!wakakaka) Dia ni dari skola suke cari psl ng aku.Smpi aku meluat tgok muke dia.Dasar tiang elektrik!


okey tu pendapat aku psl dorg..

dan dorg gak tak abes2 nk bg aku sumpah seranah dorg smpi sekarang..dorg berdua ni..bile aku tak pat join gi tmpt best yg aku mmg nak gi dorg MMS pic yg wat aku rasa nk hantar virus kat dorg je smpi dorg meletop kat sana ng tempat tu sekali!!!!!!!!!

dah tau aku tak pat join tak yah la nak MMS ape2 kan??gaban!! tunggu ah korg nnt..(even dorg tak heran ugutan aku kan..) tak pe2..tunggu ah!!



frm Epit = dia tau aku nk ikot wlu utk saje2 n dia lagi hasut dorg nk gi sbb time tu aku holiday ng fmly!



frm Pak Din = kata nk tgok cite 2012..aku tak nk sbb da tgok..tetibe mms tiket cite laen yg mmg aku nk tgok!! sengal!~




(bukit dia mmg cari psl kan...aku tak tipuuuu..dia jahat gile...sengaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)












*takpe la..korg tetap kawan aku! takde korg aku tak hepy wlupun kite sentiasa gado..huh!~