Saturday, June 27, 2009

June'2009

Saturday, June 27, 2009
hurm,hari ni dtg OT setelah dekat 2 minggu tak OT.bajet kaya la kot.haha. keje melambak.tp tinggal failing je.bab failing ni nyampah gile.sape pon tak suke filling.

rasa cm dekat sebulan tak update. bulan 6, bulan yg macam2..hahaha ringkasan tok bln 6,



1 june
-dia culik aku sbb dia fhm kenapa.hehe.sje nk larikan diri dari 'mereka' kat umah tu. tp before tu kuar ngan dak2 kolej.
-lepak old town,ampang. (ampang lgi!haha)
-pastu dia dtg.konon hero nk culik aku.tp tanx dia! kami berarak 2 kete ke karoake kat seblah Quality Hotel.
-tengah syok2 nyanyi lagi tut (dirahsia kan..tp ain da pecah lobang kat blog dia.hampeh!) tetibe mereka rampas mic aku..tp aku rampas alek..tp akhirnya mereka menang..rupenye nyanyi lagu bufday!..hahah tanx korang!


2june
-dia culik ku lagi..hahaha bawak pi jejalan smpi lebam..
-happy bufday to nenek juge...
-kat opis..kakak2 ku (kak pah, kak gee, kak rena & liza) belanja McD..tanx korang...
-DAN terima kasih byk utk puluhan sms yg diterima dan call yg membuatkan keterharuan..haha syg korng!


3june
-MC! hehe
-gi klinik checkup ditemani my darling ina.
-tanpa was2 tros gi JJ-karaoke

4june
-kad meja ada card kaler purple..from Lexa bucuk ku..tanx bebeh! sgt sweet card tu!

6june
-ina kasi strawberry besar frm Cameron! Tanx cyg! tiap mlm i pelok!hahaha
-dan surprise party nenek. Nenek terkejut gile..buka2 pintu..anak n cucu tros nyanyi happy bufday!


19june
-dora,kezen ku..kasi SMS 'kak,hadiah awk i dah bg kat paklang tau' - tanx 2 her!nice keychain bling2 kaler purple...hehehe
-mlm gi karaoke ng dia,anuary n me. selepas plan ng zaren ke putrajaya tak jadi


20june
-dari kol 12 am-2am lepak ngan dia,anuari& mybebeh zaren!kat bwh umah zaren sbb tak jd gi putrajaya..ada mende aneh berlaku..sehingga ku demam 2 hari! dan zaren juge!
-moral:jgn cite 'mende' tu time pg2 bute!


24june
-alek keje lepak ng zaren kat Mcd,Ampang Point.
-cian dia demam..
-tak pat anta dia alek..so dia naik bus. Naik bus tanpa ragu,tanpa ckp.."ok beb i nek bus dulu/bye beb/hati2 beb" dengan sekelip mata dia da ada dlm bus..sbb takot terlepas bus.
-moral : kalu tunggu bus,pandang ke arah bus..bukan pandang ke arah bertentangan!hampeh u!


25june
-lepak ng ina dan ina kene paksa masak.so belikan rempah2 readymade kat dia.
-beli mama&babah pizza. tp malang, piza salah tp sok dorg ganti (takaci beli rm32 tp spt yg rm19)


26june
-last day my dear sis..KAK SUE...smoga bersalin dgn selamat & dpt baby gurl! luv u!
-ganti alek pizza kite!hahaha disambut 6 staff Pizza ...hehehe
-kol 10 amek anuary,lepak putrajaya..snaping2...


27june
-kol 2pg smpi umah n tdo..
-kol 8 bgun siapnk wat OT
-kol 12 update blog..




hehehehe sekian.... :)

Thursday, June 25, 2009

i can't wait!!

Thursday, June 25, 2009




i can't wait
i can't wait
i can't wait
i can't wait
i can't wait
i can't wait
i can't wait
i can't wait
i can't wait