Wednesday, February 18, 2009

♥ mamat's bufday ♥

Wednesday, February 18, 2009
hari ni (18.feb.2009) bufaday adek aku.si mamat (ahmad huzaimil).genap 10tahun. jez belikan dia set alat tulis n buku math sbb dia tak suke math..so aku beli sume math..padan muke dia..haha cite psl math..semalam,dia wat lawak pepagi bute..elok2 mama&babah nak marah tros tak jadi..terbahak2 kitrg gelak..gile tol dak bertuah nie..citenye cm ni..
pagi tu sume siap2 nk keje n skolah. si mamat ni pon dah siap la..yg pelik tu dia pi pakai suar 2 lapis termasuk suar skola..bile ktrg marah pki lapis2 sbb takot saket perot dia nnt..last2 dia marah kitrg balik..dia ckp.."ala nnt cikgu nak rotan,mat tak lah sakit sgt" hahah sengal tol dak ni..dia mmg tak suke math smpi cikgu dia bengang keje tak siap n kene rotan kt muntut..hahah mama dgn geram ckp "mama suh gi skola biar jd pandai cerdik,ni lain yg cerdik"
tu la alkisahnye..haih la..ntah bila nak matang..wakakaka

Friday, February 13, 2009

♥ hari ni amek cuti.. :) ♥

Friday, February 13, 2009
hari ni tak gi keje. aku amek annual..gi bank tadi,ada hal sikit. bosan la lak tak keje.nak merayap tak de geng..ina lak tak alek KL minggu nihh..bosan giler..apa la korang wat kat office kan..hehe.selalu time ni ngah poyo2 wat keje smbil tunggu asar..sbb lpas asar leh teros alek..hahaha..(kan kan kan??) hehe..mlm ni men badminton kat sport planet,ampang..start kol 12am-2am..wahhh tak sabar..heheh :)

Monday, February 9, 2009

♥ keja..pizza hut..titiwangsa ♥

Monday, February 9, 2009
Wah lama tak update blog ni. bz la konon. sejak2 pindah office kat shah alam ni kan. hari ni aku n liza (officemate) datang office.saja wat OT memandangkan keje pun melambak.haha.bank recon tak siap.filling bulan Jan tak wat lagi. daily work tak siap.gara2 closing ari tu.closing pun lewat sbb sebok kemas office.hurm..semalam lak tengah hari jumpe mek ku sayang (ina) sbb ari ni dia dah alek bangi..so jumpe la semlm.lepak kat pizza hut lama gile sampai staff pizza ushar je..hahah last2 kitorg pon blah la..gi shopping sikit2..then balik tros menapak ke umah ina sbb zizi amek kat umah ina. then kol 5.30 tu zizi sampai teros ajak gi men badminton..wahh penat gile.tapi syok..tangan pon lenguh..haha..k la korang. nak wat keje ni..sambung esok je..papai..mwah2.. ni pix lepas men badminton..rasa cam snaping lagi bnyk dari main kot..hahaha