Tuesday, December 1, 2009

Pak Din & Epit

Tuesday, December 1, 2009






Post kali ni psl Pak Din n Epit..Aku kenal dorg masa sekolah..tu pun kebetulan sama class Form 4&5..

Pak Din = Masa sekolah amatlah pendiam. Pakai songkok dan duduk je kat tempat dia.Tak begitu aktif mcm yg laen.Konon Ulat Buku.Tapi terbongkar kejahatan dia lepas aku usik dia kt tempat dia sbb nk dgr sore dia..then masa tu sape ntah kacau dia.n dia ckp ******(terpaksa dirahsiakan atas keganasan ayat yg melampau). Dan sekarang..bertamabah sewel dari tahun ke tahun..dia suke jemput aku lepak ng dia even di saat akhir..tp dia suke kasi aku marah tiap kali lepak ng dia..so apa ntah motif dia ajak aku!!


Epit = Masa skola tak pendiam langsung! Semua org dia kacau. Dia ni Ketua Kelas masa tu tp perangai hampeh! Jahat ke Nakal ke aku tak tahu. Cekgu pun ada gak dia lawan.Tp takpe sbb dia da mintak maaf masa majlis graduasi ( dia plg over nages!wakakaka) Dia ni dari skola suke cari psl ng aku.Smpi aku meluat tgok muke dia.Dasar tiang elektrik!


okey tu pendapat aku psl dorg..

dan dorg gak tak abes2 nk bg aku sumpah seranah dorg smpi sekarang..dorg berdua ni..bile aku tak pat join gi tmpt best yg aku mmg nak gi dorg MMS pic yg wat aku rasa nk hantar virus kat dorg je smpi dorg meletop kat sana ng tempat tu sekali!!!!!!!!!

dah tau aku tak pat join tak yah la nak MMS ape2 kan??gaban!! tunggu ah korg nnt..(even dorg tak heran ugutan aku kan..) tak pe2..tunggu ah!!



frm Epit = dia tau aku nk ikot wlu utk saje2 n dia lagi hasut dorg nk gi sbb time tu aku holiday ng fmly!



frm Pak Din = kata nk tgok cite 2012..aku tak nk sbb da tgok..tetibe mms tiket cite laen yg mmg aku nk tgok!! sengal!~




(bukit dia mmg cari psl kan...aku tak tipuuuu..dia jahat gile...sengaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)












*takpe la..korg tetap kawan aku! takde korg aku tak hepy wlupun kite sentiasa gado..huh!~

2 commento:

iXa said...[Reply to comment]

gambo kecik beno camane nak tgk

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

klik la kt pic tu
atau pakai kanta yg tebal alam tu
ngeee!~

Post a Comment