Sunday, November 15, 2009

SPAM or REPORT -frm The Kampong Gurlz

Sunday, November 15, 2009





I lupe nk cerita pasal SPAM2 nih..hahaha
Tak sangka I ada pengikut setia blog I ni kan..sampai terasa n panas hati sgt baca..sampai rajin nk SPAM..hahaha
(mungkin dia terasa gile my entry ni,even tak sebut pun nama hodoh n kampung dey olls tu kan..)



hahaha lawak gile..
pasni SPAM je bnyk2..
I tak kesah..sendiri panas sendiri kipas la..



Ye..


I punye suke la kan..blog I..n plg penting jgn usik kawan2 i..lagi2 dia..
"dia kawan I kan?" so wut? go to hell la kampung gurls..







* tanx a lot sbb suke baca blog I..hahaha

2 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

kalo ada spam kat email aku..aku xyah tgk terus delete je..pastu aku xadanye nak pk 'nak bukaklah spam ni'..wpun spam tu akan sentiasa ada..tp apa kate ko delete je..xletih ke ko nk pk 'kenapalah spam bangla ni slalu muncul'..okey

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

hahaha
ni spam blog..
so lain caranye..
tp syok la..sbb dorg yg pns ati..
dah tau pns..gi baca lak an..
next time aku nk upgrade letak air-cond kat blog aku..ok?

Post a Comment