Sunday, November 15, 2009

Kulit Putih?? cam ne??

Sunday, November 15, 2009
kulit ku kemerah2an akibat berenang tanpa henti kat umah cek kesum (fara wani)
nasib tak berkilat n hitam legam or kelabu asap..hahahaha syukur2..
tapi best gile hari tu..lg best dpt mkn air tangan cek kesum..gile sodap..haahaha

nantikan pic2 HOT dari kami..

kalau taksuke sile SPAM..hahahaha






**cepat la hilang merah2..haha

2 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

pakai fair & lovely berkesan.. even kwn akak aku y ala2 'bangla' tu pon suke pakai losyen nih..bak kate dia 'dah cerah skit'..hahah tp ikut org lah, ada sstgh org tu pakai losyen berasid pun lom tentu cerah...

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

hahahah
yg belum tentu cerah tu mmg tak leh tolong
sbb mmg sejak azali hitam legam berkilat2..
so redha je ah eh..
hahahahaa
takpe..lagipun ujung minggu ni aku legam lg kot
haha

Post a Comment