Saturday, November 21, 2009

fire drill @ petronas,klcc

Saturday, November 21, 2009





rabu lepas ada latihan kebakaran kat Petronas Tower 1 & 2..
gila kene turun tangga dari level 57 tu!
tp mmg nasib baek kami turun lewat atas sebb ada payment urgent 19juta! so aku n team aku kene tunggu dulu..termasuk 2-3 org banking pluss Manager n Senior Manager ku..

Tapi lepas 10min cm tu..kami terpaksa gak turun sbb semua kene kumpul kat taman klcc..





file menggeletaq lutut beb! tak warm up tp tros turun membabiss buterr..

tp kesian gile kat sape2 yg turun awal gile..kesian dorg kene turun dari level 57 smpi level G! gile la..cian korg smpi MC dibuatnye,,bengkak betis beb!
kitrg yg dah tersgt lmbt turun kene turun smpi level 40 je..hehe tu la untung turun lewat haha tp kalau betol2 ada kebakaran..hanguss kot.hahaha

mmg la best time ni kan..tp penat gile..then kene berjemur sejam lak tu kat tmn klcc tu..hahahaha



**next time,bwk tisu,kipas & duit..haha pastu leh shoping tros!~ weee!~

0 commento:

Post a Comment