Wednesday, September 9, 2009

-fwenship....end-

Wednesday, September 9, 2009
mood : sekadar lepas geram..sbb aku akan diam dgn harapan dia sedar sapa dia..

kepada : engkau..aku tahu ko terasa aku tujukan ni tuk ko..ko mmg patot dpt..tp tak tau la ko wat2 tak fhm..ko kan bodoh...



frm now on....aku betul2 buang ko..bukan berdua..tp ko sorg..!!
aku tak tahu mana silapnye aku kat ko..mcm2 aku sanggup buat utk ko..
aku sanggup bodohkan diri aku utk ko..sbb aku kesian kat ko..ko perlukan dorg..
aku nekad tinggalkan korg lepas aku dpt tolong ko..tp makin lama..makin aku syg kat korg..
lagi ko!!!
aku pun tak sure npe aku cm tu..pdhal aku tahu apa akan jd akan dtg..benda ni akan ulang lg sbb ko!

semua sbb ko..org luar hny di anggap tembok utk mendirikan semua alasan bodoh..
sebetulnya masa mule2 dulu pun sbb ko...

at last...
aku nekad nak bantu ko dpt kan apa ko nak balik..
tp tak sangka ni balasan ko..
ko sanggup diam walupun ko tahu..
"konon aku nk betulkan keadaan..tp jadi bertambah huru-hara"
WTF????

sape yg huru hara sekarang?
aku tak kesah dorg anggap aku apa..sbb dorg tak nmpk apa aku cuba buat..
tp ko nampak!! ko tahu!!! ko ada ngan aku!!!

tp bile jd hal mcm ni...apa ko buat tuk aku?
ko pun jadi putar alam..
ko bajet ko diam...ko lepas...n semua tak tahu sape ko...
takpe la..lepas je la ko kat ZONE SELAMAT ko...

cuma aku mintak...
ko duduk depan cermin...
ko pikir la..

-cantik ke aku? ..pdahal tak pun..tangkap muat je..
-pandai ke aku?..tak..ko mmg bodoh...dan pura2 tahu semua..
-jujur ke aku? ..semestinya tak..sbb ko nk lindung diri ko je..

lagi satu, ko kene ingat..
dalam berkawan..ko kene give & take..
tapi ko asek take je...ko tak give sbb ko hipokrit nk mati...
ko plastik! engkau ok... bukan dia..tp mmg ko!!
jgn la berkawan atas sbb kebendaan...
ko buat kawan cm lampin pakai buang je..
kejap ng org ni..kejap ng org tu..
tak pat gunakan org ni..ko gunakan org tu..
bl ko da ada semua..ko bajet ko plg hott!!

dan

ko mmg tak hot....nenek aku lg hot!


*semoga Tuhan nmpk sape ko..dan bukakan mata semua org..bukan ko buat aku je..tp ramai..jg mangsa..kawan2 baik ko..sekian.

5 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

hoho..lega dah?ke belum...haha

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

lagi lega kalau dia baca n terasa,,tp tak mengharap dia terasa..sbb dia bodoh..mane perasan selama ni..kannnnn

Lexa said...[Reply to comment]

huh..WTF?huhu
aku tau sape org ni.

Anonymous said...[Reply to comment]

aku rase aku lg hot dr nenek ko...rio

Anonymous said...[Reply to comment]

aku rase aku lg hot dr nenek ko...rio

Post a Comment