Sunday, July 12, 2009

to My Dear - INA & Kak AIN - utk FIONA si Ayam

Sunday, July 12, 2009

Jez woke up 4rm ma sweetsleep- 12pm!!!- (siap mimpi pocong...geeeeee)

then,

mama&babah dah ready ke kenduri kawen sum1 yg aku tak ingin tau sape..

&


jez now fiona-ma darling buzzed me-YM

Cant wait to spent time wit my darlings-ina,fiona&k.ain


wah..pejam celik 2x...
another 2dys my dear ayam ku sayang- Fiona Mahrani alek....

2mrw (isnin-13/07/09 : kol 4 am (waktu mas-9 am) dia OTW frm umah sana ke bucharest,otopeni airport . dia kata kol 12pm time dia..baru smpi airport tu..

then kol 5.30 pm dia flight.. ( bapak lama mencapap kat ctu-mangkoknye ayam!)

den7.35 pm , stop dulu kat Amsterdam- sbb dorg suh ayam bertemu peminat..wakakak

Sejam kemudia tros fly ke Malaysia Tanah Airku-katanya yg da sangap nak balik..

So ikut perancangan kol 3-4 pm (selasa-14/07/09-time malaysia dia tiba dgn bangga..

TAPI.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pastikan ko tak de VIRUS VAVIIIII tu....

kalau tak zizi tak nk jumpe aku seminggu suh kurungkan diri..sialan je.haha


ayam..really cant wait la....si badak n si monyet serta si bear excited gile nk tendang ko..dan kami ingat pesan ko..

"3.00ptg time msia tau? ko salah jam aku tendang ko"
-aku tau, sampi je aku nak makan! (alwyz ask da same ques)

-kerek eh ko..kang ktrg tinggalkan ko kat KLIA tu padan muke ko..sure kurus kang! ok Kak Ain & Ina??
-tak sbr nk makan durian ng korang....!!!!
icantwait!!!!

4 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

ayam sgt risau kite ni betul ke boley amek dia..aku ckp kat dia
'plg koman pun ko naik je cab,cab klia lawa'..lepas itu dia punyelah berbahas menyatakan betapa bahayanye nek teksi,mak dia xbg n blabalabl..dia sgtlah takut kalo2 dia kene naik cab..seolah2 mcm kite ni betul nk suh dia naik cab..

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

wakakaka
ko tau la si ayam katek tu mengelupuh cm ne..
kat YM tu..
berjuta2 kali remind aku
kol 3 TAU BA!!!!!

hahaha
mongok tol

Aurora Di Balik Awan said...[Reply to comment]

malaysia tanah air u ker babe?
i ingat u duk pulau pandan jauh ketengah
u hati2..
jgn bg fiona dekat2 "pulau"
naya jadinyer
wakakkakaa

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

sure i tak kan dekatkan..
wakakakaka

Post a Comment