Sunday, July 19, 2009

GeGile MeReKa!

Sunday, July 19, 2009


Sabtu (18/07/09) kuar ng Ina,Meor,FIona & Kak AIn..gi KLCC setelah pelbagai rancagan jadi plan lain..maka utk mengelak jd bertambah lain..tros text si ayam(fiona) suh dia gi je tgok wyg ng kak ain n meor dulu sementara aku n ina nyusul kemudian..kami mls tgok wyg cite tu..lagipon cite tu abes kol 8 ++....so tak sempat nk buka nnt!


then lepas buka, mereka pon mencekik kat tmpt kitrg..
teros..


ayam di bahan oleh kak ain n meor..gara2 sbb dia AYAM!

haha cian ayam..tp aku n ina tak salah..dan kami percaya cite mereka..

dlm movie dorg tgok tu..ada watak si ayam ni..

watak sapa ntah..tp mmg dah di label oleh meor n kak ain before tu cuma ayam tak leh terima hakikat smpi ada bukti dialog tu..


(lebih kurang cm ni la ringkasan dia)


watak si ayam tu- seorg MAK AYAM (gelaran binatang dia kan AYAM) n asal ROMANIA (haha si ayam belajar kat sana gak) n MEMBUNUH watak meor (sbb dia salalu gadoh ng meor) dan sanggup berpaling kat meor sbb di ugut hantar ke negara asal ( ayam kalau leh tak nk dah belaja sana!) hahaha




so watak yg meor n kak ain maksudkan sama je ng si ayam (tapi fiona bukan la mak ayam ok!)


walau pun aku n ina blur n tak pam sbb tak tgok..





TAPI





kami puas tgok ayam di kenekan..
n mimik muke selambe dia amat la kami rendukan...
hai la ayam...cian ko..
tapi KEJATUHAN ko..KEBAHAGIAAN kami!


lalala!~


lepas makan.. DIA( tanx dear teman kami) amek depan AVENUE-K



before tu sempat bergambar lagi..hahaha
tapi smpi turn aku...kak ain kata (sbb dia yg snap)
"ala..asal ada lampu terang belakang tu..."

PINNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arghhhh!!!! memekak tollll!!

dan


kami menyumpah dlm ati..mcm2 la..takde tmpt len ke nk jalan..ktrg kan gengster..haha

teros pandang cm nk pukol je mamat kete tu..


hhaha

tgok2 je..Dia yg dtg..

wakakak

siot tol..cm tau je aku nk bergambar berdua ng meor..wakakaka


tu psl pic aku n meor terang cm limpahan cahaya syurga..haha






lepas tu..tros gi farmasi kat ******* cari budak yg sebar fitnah kononye fiona si ayam ni da kawen..

ktrg gi masok tp Dia n Meor tunggu dlm kete!

ayam tros serang tnpa ragu2..memule ckp nicely la kan..sbb tgok muke dak sial tu..mmg ayam kenal..cm ***** ok!


ayam soal bertubi2 & muke dak tu da pucat..aku da mule nyirap sbb dia tak nk ngaku..n aku tros bg tau minah tu.."ada org ckp budak keje farmasi ni yg sebarkan..so ape cerita?"


tp dia tepis lagi cm pundek...


aku tau ayam cm dah nak lempang dak tu...

kalau aku jd ayam mmg lempang je!


walupun kami sedikit puas..tp masih tak puas 100% sbb dia tak di tendang oleh kami dan dia tak bg tau nama sapa yg di tuduh lak punca tersebar kat dia!

bahaya tol kawan mkn kawan ni...


sbr ye ayam..

kte biar je dia..
mati pon tak kemana pennyebar fitnah tu...
dugaan ko sbb ko da gemok..

wakakakak

:)


pastu tros kami fly ke NZ bawah je..atas ramai sgt..smpi tersebar pic meor pakai ***** dan gelak cm lahanat..

kami pon tros alek..


tpi..

pas anta dorg..aku n dia lepak kat mamak ampang point lak jumpe zaren n paeh...dorg yg sengal tu lg la..hahaha ( tunggu next blog )



MEORR!!!! ko best..so aku bg penghargaan kat ko bawah ni!





*bajet da lama tak mkn nasi!wkaka tp perot ttp boroi!*

2 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

aku xtau nk komen ape...sbb panjang sgt..y pasti ari itu sgt besttttttttttttttttt

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

aah
best gile kan..
hahahaha
best sgt2..

weee!~

Post a Comment