Sunday, March 15, 2009

♥ movie ♥

Sunday, March 15, 2009
macam biasa hari ni hari ahad. ahad mmg bosan. ingat nak bangun lambat td sbb smlm pun tdo dekat kol 4. Tapi babah lak pagi2 dah bagi ceramah free. suh bangun cepat. Mama tak de, dia gi melaka..wah sejak2 dah tak keje..asyek merayap je mama nih. kalau babah tak kasi. muke monyok je.haha kelaka je. Maknenye aku ikot perangai mama la.Wakaka :))
So plan petang ni, kuar tengok wayang ngan kak ain (bear). haha. lama tak jumpe dia. makin 'kering' kot minah tu. Kak ain dak satu kelas ngan aku masa form 4 & 5. Panggil kakak sbb dia tua setahun. dia transfer dari sekolah agama ke skola aku. so dia kene la start form 4 alek masa tu. hehe..cian.kitrg panggil dia bear sbb dia kalau da tdo mmg tak sedar. n asyek skip class je..sbb tak leh bangon pagi.wakaka.
Petang ni wayang start kol 5pm so kitrg janji jumpe kat KLCC kol 4. kalau dia lambat mmg aku belasah dia..hahahaha

4 commento:

ain said...[Reply to comment]

sy bgn awal la skg ni....

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

Tu la kite terkejut kak ain sampai dulu.hahahaha
tanx fo today!

rossoneri said...[Reply to comment]

siap bg profile 'siapa itu k.ain' lagi..hahahah

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

saje je nk kak ain ingat sape dia dulu..hahaha
dia kan beruang..lalala

Post a Comment