Saturday, March 14, 2009

♥ bufday my girl&my father in law(bakal) ♥

Saturday, March 14, 2009
hepy bufday tok mereka. my gal (Qurratu Aini Ramizah) & En.Samsudin. Semoga panjang umur & murah rezki.Insya'Allah.

Hari ni tak dpt raikan di ratu tu sbb thn ni dia kat sana( Sarawak) tp wan (bf dia) dah fly ke sana semalam. Menchi! Bukan nak ajak awal2. So jez kirim hadiah n card je kat Ratu. Takpe la, at least ada org raikan dia kat sana even 3 org je gi teman wan, si bob & acap. Hurm mesti mereka bersuka ria..Siap nak 3G permandangan kat hotel dorg. Lawa katanye! Nyampah tak pat gi!

To En.Samsudin a.k.a bakal bapak mertua ku..hehehe tunggu la ezza jadi menantu mu nnt..akan ku buat gilang gemilang..hahaha (ayat bodek) lalaala!~

0 commento:

Post a Comment