Thursday, April 10, 2008

♥ syok oooo..... ♥

Thursday, April 10, 2008
ari jumaat mlm pas balek keje aku n ina pi lepak hotel..hahahaha..ni sume meor n fiona nyer pasal ah..hahaha..si meor tu kunun2 da windo gile kat fiona then ajak aku n ina lepak starbuck nk online ng minah tuh..so ina pon nk la join dats y ktorg lepak hotel sbb kalau ina balek mlm kat U dia..mane ah ada bus kan,,so teman ah dia tdo hotel..tak jauh..kat De Palma ampang je..hahaha sblh kolej je sbb sok tu lak ina balek U aku lak pi kolej amek result mongek tuh..huhuhu..best ooo...gi Rasyid kol 12 mlm cari nasik sbb tak mkn nasik seharian tp padahal da bedal pizza dah mase kat ampang park tu..hahahaha..pas mkn ktorg surf.net..memula call la kat loby tnye ada wireless ke tak..dia ckp takdek pastu kitorg try la search mane2 yg murah hati on wireless free kan..at last dpt gak..rupenye ramai rakyat m'sia yg murah hati kan..hahahahaha...pastu esok pagi tuh ktorg search lagi..last2 dpt kat 'klinik kita' kat building sebelah jalan raya kat depan hotel..wahahha...bkn men jauh wireless dia..haih la..tp best ah..lagi best kalau fiona ada,.tak pe fie..nnt ko alek kite tdo 5 hari 4 mlm k..hahahaha (^-*)

♥ sedey shiott..!!!!! ♥

ari sabtu tu dah pi amek result wit ain..ina pon teman..pastu teramatlah kecewa spt apa yg telah dijangka..haih la..da agak da mst dpt B+ punyer ah..dah la poiter turun 0.01..elok2 nk up 0.01 last2 turun lak..mangkok tol ah..argh.........!!!!!!! mongek giler..da la..benda da lepas kan..huh..!!

Wednesday, April 2, 2008

♥ ~debaran~ ♥

Wednesday, April 2, 2008
hadei..patotnye smlm amek result tp keje punye psl disabarkan ati ng ngah berdebar nih..haih la..dgr cite plg power pon A- je..ntah ape aku dpt..rasa cm B sbb diz batch ramai pat B..huh..!! tak kesah la kalu pointer aku naik..kalau turun adeh..terseksanyer..hurmm plan kami (aku,ain,sue,ynaa) nk pi lepak pas amek result.. tak tau nk pi mana..janji kuar..hahaa..mana tau ley hepy2 kan diri..herm makin ari makin berdebar lak tunggu sabtu nih..harap sgt pointer keseluruhan naik..kecewa wei kalo jatuh..da la current pointer 3.49..sape tak frust..lagi 0.01 je..nyampah tol..apepon.tunggu je la sabtu ni ape citer (-_-)