Monday, March 10, 2008

♥al-fatehah...♥

Monday, March 10, 2008
1stly nk ucp takziah kat kak fatehah..
sabtu lepas (8/3/03) arwah ayah dia meninggal dunia..
arwah meninggal masa dia tgh drive tetibe diserang strok..
mase tu lak kak fatehah masih di sabah sbb dia continue study kat sane..
tengok dia tak henti2 nanges aku rasa sedih sgt..
mlm tu kami call pun dia still nanges lg..
dia lak anak bongsu sbb dia adk beradik 2 org jer..
dia manja ng ayah dia.
may be dia terkilan sbb tak dpt jumpe ayag dia saat2 akhir tuh..
sabar la kak..
so sesape yg baca blog nie..
sedekahkan la al-fatehah kpd arwah..
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan ditempat para rasul&nabi..
amen~~

0 commento:

Post a Comment